Rityta 1-sHubbe's Sponsorekipage


Vi är otroligt stolta över vårt team på Hubbe's så även över våra sponsorekipage som består av fem fantastiska team, tio unika individer samtliga med en sak gemensamt, de har ett fantastiskt band med sin teamkamrat som dessutom är deras absolut närmsta vän, deras familjemedlem.
Det är team som bidrar med inspiration & delar en gemensam motivation framåt, alltid med fokus på glädje där kärlek & relation kommer försa hand.

Vi är stolta & tacksamma över er! 

Jeanette & Leo

Hej Alla!
Vi är Leo & Jeanette & på instagram heter vi @kromis_leo som vi precis har startat. 
Leo är en Kromfohrländer på snart 3,5 år.
Vi tränar & tävlar i både NoseWork & Rallylydnad men det är NoseWork som vi fastnat för.I
dag tävlar vi i klass1.

Det är en stor ära att få vara en del av Team Hubbes. Den glädje, lycka & motivation vi har & ger varandra tillsammans gör våra hundar till stora superhjältar.

Camilla & Izzy

Camilla här med labradoren Izzy.
Vi är glada och stolta medlemmar i Team Hubbes som sponsorekipage.
Vi ser fram emot att utvecklas med alla goa kompisar i gänget med som alltid hos Hubbes glädje, värme, skratt & våra superhjälte hundar.
Vi tälvar i TSM klass 2.

Vi ses framöver!

 

Sofia & Ebba

Hej kompisar!
Sofia och @aussien_ebba heter vi & är ett av Team Hubbes sponsorekipage! Vi tränar & tävlar tillsammans så mycket vi bara orkar och hinner. Främst tränar vi nosework, men även lydnad, bruks & rally hinns med.
I Nosework har vi precis debuterat TSM 2, & i TEM tävlar vi klass 1! 
Ebba är en Australian Shepherd på 2,5 år & kom till vår familj som omplacering när hon var nio månader - sen dess är inget sig likt och det är helt fantastiskt!
Matte Sofia jagar bovar till vardags och gick från att gilla hundar till att bli 110% hundnörd över en natt i princip. Älskar't!