Rityta 1-s

Coachning

Pris:
800 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2111836
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Här kan du boka tid för coachning, med Michaela Andreasson, certifierad Andlig & Mental Beroende & Medberoede Coach, ett samtal som äger rum via telefon eller videosamtal. 

Vem är Michaela?
Michaela är som ovan nämnt certifierad andlig & mental beroende & medberoende coach som 2014 startade företaget Hubbe's, då med fokus på dagis & pensionat vilket senare övergick till kursverksamhet & idag brinner hon för att peppa & boosta team liksom den enskilda individen i rätt riktning & genom guidning där teamen/individen gör jobbet, Michaela står bredvid för att motivera & inspirera.

Under utbidning till coach insåg Michaela att detta är något vi bör lyfta i hundvärlden då det är allt för många som låter sig påverkas av vad andra ska tycka & tänka om allt från vår dagliga relation & livsstil till träningen med våra hundar.
När coachningen väl satt igång visar det sig ofta bottna i något djupare än själva hundägarskapet eller vad andra tycker om personens val & kan vi finna grunden till känslan så har vi något att jobba med & med det kan varje individ liksom team växa & utvecklas på sitt alldeles unika sätt.

"Jag väljer att gå vidare & förlåta, jag skyller inte mina livsval på någon annan men självklart har det varit en bidragande faktor till att närmare 10 år av mitt liv spenderades med missbruk som bästa vän.
10 år som dessutom spenderades i ett destruktivt förhållande i ensamhet med både psykisk & fysisk misshandel.
10 år av missbruk som ledde till att jag/vi börja begå brott, brott som tillslut satte stop & idag har jag levt ytterligare 10 år, fri från missbruk, fri från misshandel, jag lever, JAG LEVER!
Det centrala i mitt liv är & har alltid varit hundarna, jag har min vän Hubbe att tacka, tack Hubbe för att du satt där med dina stora varma kärleksfulla ögon & såg på mig med hopp dagen jag var beredd att lämna, utan honom vid min sida hade jag inte suttit här.
Idag lever jag ett liv jag aldrig trodde var möjligt, med min man Jimmie & våra två labradorer Loke & Ymer. Idag lever jag ett liv som egenföretagare inom hundbranschen med fokus på glädje, relation, motivation & inspiration.
Idag lever jag ett liv jag bara kunnat drömma om!
Jag lever, min tid är nu, vår tid är nu så njut varje minut & kom ihåg ”Peppa mig eller flytta på dig”
//Michaela"

Så här bokar du coachning av Michaela:
1: Boka en timma & gå sedan vidare till betalning, välj swish alt faktura
2: Kontakta mig på michaela.ockero@gmail.com så hittar vi en tid som passar oss båda.
Coachning sker från 07:30 fram till ca 13:00 måndag-fredag. 
Vi arbetar efter fasta priser & har tystnadsplikt. 

Varmt Välkomna!