Rityta 1-s

OBS!!! ALLA TÄVLINGAR INSTÄLLDA MED HÄNVISNING TILL SKK OBS!!!

        
         PM Hubbe's Officiella Nose Work              Tävlingar

 

Hej på er!

Med anledning av Coronaviruset kommer här ändringar & extra information inför
kommande tävlingar helgen den 27-29/3.

Det är mycket diskussioner gällande hur vida man ska gå tillväga eller göra i denna situation & jag kan
inte understryka nog hur viktigt det är att vi RESPEKTERAR VARANDRA & att alla reagerar olika i denna situation.
Kommentarer som att vi är hänsynslösa genom att genomföra tävlingarna undanbedes därför.
SNWK har gått ut med tre alternativ, att flytta fram tävlingar, ställa in & hänvisa till force majeure eller att tävlande
själv avsäger sig platsen.

Vi på Hubbe's har ingen möjlighet att flytta fram dessa tävlingar, det nya datumen hade då blivit tidigast i mars 2021 & vi ser inte att det är ett alternativ som passar varken oss eller er tävlande.
Att ställa in & hänvisa till force majeure är då vårt alternativ för att inte genomföra tävling & då har SNWK sagt att de gärna
ser generös återbetalning. Vad generös återbetalning står för är upp till varje arrangör men inför denna helgen är allt redan inköpt & betalt så som rosetter, priser, nya behållare, hyror för lokaler, hotellövernattningar för domare & mer därtill. 
Vi hade därför fått räkna bort allt detta innan återbetalning & tyvärr är det så att av tidigare erfarenheter så ifrågasätts alltid detta, men som sagt, våra utgifter försvinner inte för att vi hänvisar till force majeure.

Vi har därför valt att genomföra tävlingarna, inte enbart för ovanstående anledningar utan för att vi, speciellt jag, är av den sorten som inte tror på att hela livet kan stanna upp. Jag tror mer på att vidta försiktighetsåtgärder & vi har därför valt att strukturera om & göra annorlunda under kommande tävlingar, hur vida det ser ut kommer punktas upp nedan samt i PM som finns via länk till respektive tävling nedan.
Är det nu så att man känner sig osäker på om man vill tävla eller ej så ber jag er som är tilldelade platser att återkomma snarast då det finns fler som vill tävla. Får vi in reserver kommer anmälningsavgiften återbetalas till fullo minus administrativ avgift, avsäger man sig platsen & hänvisar till Corona så kommer vi återbetala när tävling är genomförd för att kunna räkna ut det generösa belopp som SNWK hänvisar till så att det är lika för alla. 
Jag ser gärna att man avsäger sig platsen ganska omgående om man vet at man inte kommer att komma & inte kvällen innan eller samma 
dag & hänvisar till viruset, detta av respekt till oss som arrangörer men även till de som står som reserv & önskar plats.

Självklart stannar man hemma om man är sjuk!

VIKTIGA PUNKTER UNDER TÄVLINGARNA 27-29/3

  • Anmälan sker i ett lila pop-up tält utanför huvudbyggnaden under avsatt tid. Gå inte & leta efter oss i de olika byggnaderna, vi kommer & bockar av er till tiden som är avsatt, stå inte & knö på varandra, tänk 2 meters koppel, det är det avståndet vi vill ha mellan er både vid sekretariat & samling. 
  • Medtag egen fika såsom kaffe, smörgås, lunch etc. Vi kommer inte ha någon servering under varken nattanosen eller övriga dagar. Fika får man göra i bil eller utomhus. Vi har både Ica & Öckerö hamncafe i närheten. 
  • Vill man lämna kuvert för protokoll eller diplom så görs detta i en låda vid sekretariatet. OBS! Skriv startnummer & datum tillsammans med adress.
  •  Samling kommer ske på parkeringen utanför huvudbyggnaden, sprid ut er.
  • Banvandring & information kommer ske via foto alt video, självklar kan ni ställa frågor som vanligt & ni kommer att se områdena när det är er tur så stressa inte, vi är i detta tillsammans & får visa förståelse för varandra & att det kan ta längre tid vid start.
  •  Vi avstår från att kramas eller skaka hand med domare, tidtagare, arrangörer m.m 
  •  Prisutdelning kommer ske utomhus oavsett väder, även här ingen handskakning, ev att den kommer livesändas via sociala medier.
  •  Har man lämnat tävlingen men placerat sig så är det som tidigare, vill man ha sin vinst skickar man ett sms till Michaela eller Karin med namn, adress samt viket moment & viken placering man kom på så postar vi detta mot en fraktkostnad. Vi har ingen möjlighet att förvara priserna efter tävlingen är avslutad.

Innan jag avrundar & önskar er varmt välkomna vill jag återigen poängtera hur viktigt det är att vi respekterar varandra & visar hänsyn gentemot varandra.
Ingen vet vad som är rätt eller fel i detta nu & vi kan alla bara göra vad som känns rätt gentemot oss själva men med hänsyn till vår omgivning & våra 
nära & kära. Vi lever som sagt som vanligt, Jimmie sitter i sin grävmaskin & jag jobbar hemifrån samt med kursverksamheten i den mån där kursdeltagarna
fortfarande önskar komma & träna. Gällande kurserna så sprider vi som vanligt ut oss, tränar en & en & det är enbart jag eller Karin som hanterar föremål, 
gömmor osv. 

Så kära ni, ta hand om er, var rädda om er med kärlek & respekt till oss själva & vår omgivning! 

PM samt startlista Officiell TSM NW2   27 Mars

PM samt startlista Officiell TSM NW2    28 Mars

PM samt startlista Officiell TEM NW2 Fordon    29 Mars

                            Vi önskar er hjärtligt välkomna & stort lycka till!

   Hönö Hembygdsgård

Öckerö Hembygdsgård