Rityta 1-s

Nedan finner ni våra Online kurser & utmaningar i allt från vardagskul till Nose Work

Home Sweet Home Cup - Vardagskul - 24 dagar till dopparedagen

Vågar du anta utmaningen i Home Sweet Home Cup - Vardagskul - 24 dagar till dopparedagen

Vi gör det igen & denna gång med julspecial under temat 24 dagar till dopparedagen & utmanar därför er att anta utmaningen i Home Sweet Home Cup, en online tävling där alla kan vara med då det går under Temat Vardagskul men som ovan nämt denna gång med en twist av julspecial.

Upplägget är som följande:
Den 1 december släpper vi 24 utmaningar som hör vardagskul till & ni har därefter 24 dagar på er att slutföra utmaningarna när vi på julaftonskväll avslutar cupen där vinnaren presenteras en vecka efter på nyårsafton.

Man redovisar sina utmaningar genom att skicka in en film i gruppen som sedan bedöms med poäng från 1-5.
Samtliga ekipage får ett fint diplom hemskickat tillsammans med en liten julklapp.
Vinnaren får dessutom ett fin paket till ett värde av 200:-
Under utmaningarna kommer vi använda oss av föremål som de flesta har i hemmet.
Utmaningarna kommer bestå av olika moment i vardagslydnad, trix & givetvis en hel del jul twist, en online cup som bygger på glädje & motivation.
Pris: 325:-/ekipage
I priset ingår sluten facebookgrupp, bedömning på videos, diplom samt julklapp.

Anmälan sker till hubbeshundkurser@outlook.com
Uppge namn, adress, hundens namn & ras.

Lycka till!
 

Run for Fun - Julklappsrace till förmån för Hundstallet

Det börjar närma sig december & därmed jul vilket betyder att vi vanligtvis har vi julavslutning i våra lokaler med diverse jippon där vi samlat in julklappar (bidrag) till Hundstallet så även hundarna får en jultallrik med gotta eller ett paket att öppna & självklart vill vi göra vårt yttersta även detta år även om vi inte kan samlas & ses på samma sätt som vi brukar.
Vi bjuder istället in till ett virtuellt Run for Fun lopp där du går, joggar eller springer en valfri sträcka under första helgen i december, samtidigt som du är med & bidrar till hundarnas jul på Hundstallet.

Upplägget är busenkelt!

Fredag den 4/12 kl 06:00 - Söndag den 6/12 kl 23:55 så ger du dig ut med din vovve vart du än befinner dig i vårt avlånga land, du väljer själv om du vill gå, jogga eller springa, du väljer även hur lång sträckan blir.
Vi samlas på en plattform/grupp via Hubbe’s facebooksida där man lägger upp ett foto på sig själv & hunden innan, under eller efter att vi genomfört vår runda.
Det blir ingen topprankning denna gång men givetvis kommer både medalj & gottepåse med posten & vi lottar dessutom ut 5 hemliga julklappar till er som deltagit.
Pris: 225:-/ekipage varav 100:- oavkortat går till Hundstallet.

Maila din bokning till hubbeshundkurser@outlook.com
Uppge namn, adress, tel samt hundens namn, ras & ålder.
Med bekräftelse kommer direktlänk till gruppen där vi samlas inför loppet.

Varmt välkomna!