Rityta 1-sHubbe's Sponsorekipage


Vi är otroligt stolta över vårt team på Hubbe's så även över våra sponsorekipage som består av fem fantastiska team, tio unika individer samtliga med en sak gemensamt, de har ett fantastiskt band med sin teamkamrat som dessutom är deras absolut närmsta vän, deras familjemedlem.
Det är team som bidrar med inspiration & delar en gemensam motivation framåt, alltid med fokus på glädje där kärlek & relation kommer försa hand.

Vi är stolta & tacksamma över er! 


Följ våra ekipage & få en inblick i deras vardag samt träning via vår gemensamma instagram på @teamhubbes
 

Jeanette & Leo

Hej Alla!
Vi är Leo & Jeanette & på instagram heter vi @kromis_leo som vi precis har startat. 
Leo är en Kromfohrländer på snart 3,5 år.
Vi tränar & tävlar i både NoseWork & Rallylydnad men det är NoseWork som vi fastnat för.I
dag tävlar vi i klass1.

Det är en stor ära att få vara en del av Team Hubbes. Den glädje, lycka & motivation vi har & ger varandra tillsammans gör våra hundar till stora superhjältar.

Camilla & Izzy

Camilla här med labradoren Izzy.
Vi är glada och stolta medlemmar i Team Hubbes som sponsorekipage.
Vi ser fram emot att utvecklas med alla goa kompisar i gänget med som alltid hos Hubbes glädje, värme, skratt & våra superhjälte hundar.
Vi tälvar i TSM klass 2.

Vi ses framöver!

Följ oss på instagram @izzybizzy_the_lab

Sofia & Ebba

Hej kompisar!
Sofia och @aussien_ebba heter vi & är ett av Team Hubbes sponsorekipage! Vi tränar & tävlar tillsammans så mycket vi bara orkar och hinner. Främst tränar vi nosework, men även lydnad, bruks & rally hinns med.
I Nosework har vi precis debuterat TSM 2, & i TEM tävlar vi klass 1! 
Ebba är en Australian Shepherd på 2,5 år & kom till vår familj som omplacering när hon var nio månader - sen dess är inget sig likt och det är helt fantastiskt!
Matte Sofia jagar bovar till vardags och gick från att gilla hundar till att bli 110% hundnörd över en natt i princip. Älskar't!

Ulrika & Qlura

Hej gänget!
Ulrika & Qlura heter vi och vi har fått den stora äran att ingå i Team Hubbes sponsorteam.
Då Qlura som är en Bostonterrier bara är 9 månader i skrivandets stund är vi bara i början på vad vi hoppas en lång tävlingskarriär.
Vi ser fram emot att ingå i detta team, att få peppa och utbyta kunskap med, och framför allt glädjas åt varandras framgångar.

Ulrika & Qlura

 

Ewa & Tage

Ewa & Tage här!

Tage är en mellanpudel på 5 år som tävlar agility med framgång, lite specialsök och NW klass 2 i TSM (dock ej startat ännu) och TEM klass 1 med några diplom.

Vi ser verkligen fram emot detta året med Hubbes trevliga sponsorteam och är väldigt glada över att vi blivit utvalda.

 

Ulrika & Freja

Freja och jag har fått möjligheten att vara en del av Hubbes härliga sponsorteam under 2021. Freja är 3år och heter @frejalabrador på instagram.
Hon älskar att jobba med nosen, vi kör viltspår men framförallt nosework och vi är precis uppflyttade till TSM2. Hon fullkomligt älskar nosework och är Freja lycklig så är matte det också! 
Freja är min största energikälla, lyckopiller samt bästa vän och vi ser fram emot att få hänga med detta fina gäng det närmaste året!

Anna & Esther

Esther som även går under smeknamnet Gulan är labrador och 3,5 år gammal. Hon bor hemma hos mig utanför Kungsbacka tillsammans med husse och storasyster Hedda svart labrador på 5,5 år. Vi tävlar TSM 2 och TEM 1.
Det roligaste med att träna NW är att vi gör det ihop som ett team- tillsammans! Vi båda är väldigt sociala och älskar att umgås med människor, träna och fika! Så vi ser sååå fram emot att få bli en del av sponsorgänget och alla andra på Hubbes!
Hemma är Esther en myshund som helst ligger i knät och sover gärna på min huvudkudde! Bollar och lek är hennes bästa belöning.
Vi finns på instagram @lifeofheddaandesther