Rityta 1-s

MÅNADENS NYHETSBREV

                             HUBBES HUNDKURSER

Hejsan allihopa!

Augusti är här & semestern börjar lida mot sitt slut för de flesta. Vi hoppas ni haft en riktigt härlig sommar med sol, bad, god mat, mys & massa vila såklart.

Vi har första gången någonsin pausat helt & hållet, det har varit 4 veckor utan träning vilket har gjort både mig & grabbarna gott & vi är nu redo att ge oss ut på några dagars NW äventyr i vårt avlånga land. Detta betyder att vi ännu inte är tillbaka på heltid men ni kommer såklart kunna hänga med på detta äventyr både genom våra sociala medier samt Nose Work podden.

Hösten för oss kommer bli händelserik, vi kommer förutom kursverksamheten & träningstävlingar börja arrangera våra första officiella tävlingar i samarbete med SNWK, något som vi verkligen ser fram emot.

Nu har våra kursdatum börjat fyllas på & ni finner den fullständiga listan här

Missa inte de kommande starterna 

14/8  Back to Basic - 1 plats kvar  Boka
19/8  Tagga tävling -  2 platser kvar  Boka
19/8  Doftprovsträning - 2 platser kvar  Boka
20/8  Skolbänken Träningstävling  Boka
22/8  Nose Work - Månadsutmaningen  Boka
31/8  Nose Work - Extreme  Boka
3/9    Höstcup Nose Work  Boka
4/9    Nose Work - Nybörjare  Boka
6/9    After Dog Work med Nose Work  Boka

Tider för privatlektioner kommer läggas upp i vår grupp på facebook, kika gärna efter en tid som passar eller önaka tid via mail.

Vi kan lova att det blir ett händeserikt höst på Hubbe's med en hel del stora happenings på gång så håll utkik efter nästa nyhetsbrev, tills dess hoppas jag vi ses i kurslokalen eller varför inte på bloggen eller podden.

Mvh Michaela & Björnbröderna samt tant grå
Hubbes Hundkurser 

                                OLIWER & GÄNGET

Hejsan!

Nu är vi äntligen tillbaka efter semestern där vi har fått vilat upp oss ordentligt och bara fått njuta av sol och bad. Jag hoppas ni alla haft en fantastisk sommar där ni har tagit er tid att umgås med nära & kära.
Vi har tagit vila ifrån all träning under sommaren men börjar nu ladda upp inför höstens roligheter där vi bla ska göra vår första officiella nosework tävling, detta ska bli superkul men vi är även nervösa. Men sommaren är ju inte riktigt över ännu utan vi har ju hela augusti kvar som brukar vara en härlig sommarmånad så ännu är det inte slut med sol å bad.
Vi har märkt under semestern att värmen kan slå till över en natt och temperaturen har visat 30 grader. Om detta kommer tillbaka kommer vi gå lite kortare rundor med hundarna då asfalten blir för varm mitt på dagen. Fortsätt gärna att ta med kyldyna till dagis om ni har detta hemma då det är skönt för våra fyrbenta vänner att få ligga på någon svalt efter dom varit ute i värmen.
 
Kommer under dom närmsta veckorna skicka ut mejl om kvartsamtal till dom som inte kunde i våras och även för våra dagisgäster som är här enstaka dagar så jag kan få lära känna er alla ordentligt
 
Men visst ska det bli mysigt att snart kunna få tända lite ljus på kvällarna och ta uppfriskade höstpromenader, vi längtar faktiskt lite nu hihi. Men jag hoppas ni alla haft en underbar sommar och taggade för höstterminen

Mvh Sofia & Oliwer

P.S
Glöm inte att skriva in våra stängda dagar under 2019 i kalendern så ni redan nu kan planera om ni skulle behöva fixa hundvakt.  
  
Julledigt vecka 52 - 2019 samt vecka 1 - 2020
6/1 Trettondedag jul - Röd dag