Rityta 1-s

Från Missbruk till Företagare - Online Föreläsning

Vi är mitt i semestern, en helt underbart tid.
Tid för återhämtning, tid med familj, tid att bara vara, tid att rå om sig själv & sina nära, tid att spendera på det man önskar, när man vill & hur man vill men det är också en tid att blicka tillbaka, att reflektera, att drömma att bearbeta & att sätta nya mål, iallafall för mig. 

Men stopp, nu backar vi tillbaka bandet till slutet av 2018 då jag första gången ställde mig upp & börja berätta om vem jag är men även vem jag varit.
En resa så nära men ändå så långt borta. 
En resa om ett liv fullt av förtvivlan, saknad, sorg & förlust.
Ett destruktivt liv men ändå ett liv fullt av hopp, hopp om en framtid på en annan plats, i en annan värld & här sitter jag nu, mitt i framtiden, framtiden som en gång inte fanns.
Det är ingen hemlighet, jag är en föredetta missbrukare, en narkoman eller som många uttrycker det med ett hånflin eller förakt, en pundare.

Vi vrider fram klockan till nutid.
Idag sitter jag här, med en fantastisk man, hus, företag & två helt fantastiska pojkar i brunt, två labradorer som betyder mer än livet själv för är det något tidslinjen & de olika livsstilarna har gemensamt så är det min kärlek till hundarna, jag behöver dem så mycket mer än de behöver mig, de håller mig levande, de motiverar, de inspirerar & det bara genom att finnas vid min sida.

Att hunden har en  läkande effekt behövs varken forskas eller funderas på, det är bara så det är, de är en gåva, en gåva jag är så otroligt tacksam men ändå kan jag aldrig visa det nog. 
Jag vet att de ser mig som tillräcklig ,att de älskar mig, att de är mer än lyckliga, de lever ett underbart liv men ändå önskar jag att jag kunde ge dem mer & helt plötsligt känner jag mig otillräcklig. 

För ca 8 månader sedan fick jag ett erbjudande att börja skriva, jag sa nja, ville fundera, fick pausa föreläsningarna & verkligen börja rannsaka mig själv, vill jag detta, för gör jag det ska det vara helt ärligt från början till slut.
Jag kom fram tlll att givetvis, det är ju ändå en dröm & om jag kan hjälpa så mycket som en enda person där ute så är jag mer än villig att dela med mig.
Men så hände något ingen av oss kunde förutse, corona kom & hela världen vändes upp & ned, allt blev lagt på paushyllan & här står vi nu, hyllan börjar tömmas & jag känner en stor motivation att börja om på nytt, tillsammans med er, på avstånd via online föreläsning.

Följ med bak i tiden till en värld i missbruk, destruktiva förhållanden, misshandel & brott till att vända helt & våga tro på sig själv & livet, att kämpa för det man vill ha men framför allt för sig själv, att vara tacksam för det du har framför dig, att fokusera på glädje & det positiva i livet även de dagar man önskar solen tagit ledigt.
En föreläsning som från början till slut har en råd tråd, tråden som höll mig vid liv, hunden.

En föreläsning i tre delar, dåtid, nutid & framtid, en ärlig & öppen föreläsning från en missbrukares värld till att försöka leva normalt med allt vad det innebär, att våga drömma & tro på sig själv men framförallt en föreläsning där hunden kommer att hyllas, hunden som älskade mig i vilken form eller skepnad jag än visade mig.

Jag säger ofta, jämför er inte med andra, se det lilla i det stora, gläds åt varje liten pusselbit som tar er framåt, fokus på glädje & som ni förstår finns det en anledning, oavsett om det är till vardags eller under hundträning.

Föreläsningen ligger ännu inte ute som bokningsbar via evenemang men för er som önskat & frågat efter föreläsningen så släpper vi självklart platser redan nu.
Föreläsningen släpps den 31/10 & kommer i tre delar till priset av 275:- med max 20 platser.
Förboka redan nu för endast 200:- genom att maila hubbeshundkurser@outlook.com

Vi önskar er en fortsatt fin söndag & kom ihåg, njut varje minut!

 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln