Rityta 1-s

Tack för all kärlek & support!

Hej på er allihopa!
Vill börja med att säga hur otroligt tacksam jag är över alla fina meddelanden & det otroliga stöd jag/vi fått inte bara de senaste dagarna utan genom åren & framförallt de senaste månaderna.
Tack vare er kommer Hubbe’s att finnas kvar även till hösten & det gör mig alldeles varm i kroppen, även om det inte är i samma utsträckning som nu.
Mitt hjärta brister dock när jag tänker på min fantastiska vän & kollega Sofia på Oliwer & Gänget som för varje dag som går närmar sig den sista inför stängning.
Även om jag känner mig klar med dagiset sedan jag lämnade över så är det självklart en stor sorg (mindre för mig än för Sofia) men samtidigt ett beslut som var tvunget att tas & det ända rätta beslutet & jag stöttar Sofia till 110%.
Det har varit en ära att få dela denna tid med henne, en fantastisk kollega men dessutom en vän för livet, äsch vän? Ja, klart vi är men jag skulle säga att vi är mer än så, vi är familj.
Som många av er vet så utbildar sig Sofia just nu till allmänlydnadsinstruktör & vi hoppas såklart att kunna erbjuda allt från valp till vardagslydnadskurser när hon är klar, något jag lagt åt sidan då Nose Work & övriga nosaktiviteter tagit det mesta av min tid.
Som många av er även läst så kommer min kollega & vän Karin att stötta upp lite mer under en period, hur länge det blir är svårt att svara på men jag kommer att finnas med hela vägen i den mån kroppen orkar ta mig framåt.
Jag har alltså inte fått något virus, utan det knackade en kväll på min dörr, jag öppna & pang sa det så föll jag pladask, det var Mr Utbränd som likt en förbannelse kastade sig över mig.
Jag har under många år, sedan barnsben förnekat, förträngt & bara krigat mig framåt genom att åta mig jobb, planera in träning, åka på äventyr, ja allt för att slippa ta tag i bagaget & de senaste åren sedan min pappa blev sjuk för att sedan gå bort har jag gjort allt annat än att prioritera mig själv vilket nu lett till att kroppen stängt av.
Är jag aktiv en timma måste jag vila två, jag sover mer än jag är vaken men är ändå konstant trött, känner mig aldrig utvilad, blicken flackar, jag ser suddigt & kan inte längre fokusera eller organisera på samma sätt & ibland tappar jag talet & vardagliga ord som tex ost, köttbulle, gräsklippare är som bortblåsta.
Jag har blivit varnad, jag har haft alla tecken på att denna dag skulle komma men tyvärr, jag förneka samtidigt som det är svårt att acceptera som högpresterande med höga mål där det är allt eller inget, 50% räcker inte när man kan ge 110%.
Men nu är det som det är, jag har mig själv att skylla & jag förstår att det är en tuff resa tillbaka men oavsett kommer jag inte kunna släppa allt helt, jag kommer som sagt vara med på de evenemang som ligger ute fram till semester med stöd av mina kollegor & vänner Karin & Josefin.
Även om kroppen stängt av så slutar inte huvudet att spinna idéer & utlopp för kreativiteten & galna ”hittepå” kommer därför att dyka upp i online kurser där ni kan träna hemma i er egna takt både med & utan feedback från oss.
Jag har även fått önskan från några håll att dela mer av mina egna tankar kring allt från vardagslivet till träning med L & Y, allt från mina tankar kring att leva med hund baserat på det jag föreläst om - Hundens läkande effekt (just nu högaktuellt) till att dela träningstips, bakgrund & tankar till allt det vi sysslar med varav huvudsyssla inom träning är Nose Work.
Superkul tycker jag & kommer börja lägga upp på bloggen inom kort där jag dessutom kommer ha besök av gäster som delar med sig av tankar från allt kring hundägarskap till träningstips men tills dess att jag kommer igång kan ni följa L & Y på instagram via @teamchocolateboys
Återigen tusen tack för all kärlek, allt stöd & support, jag är så tacksam!
Ta hand om er, var rädda om er & sist men inte minst, trevlig helg!
P.S PM, kallelser m.m till träningstävlingar för de kommande veckorna är nu uppdaterade på hemsidan.

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln