Rityta 1-s

Hej då Hubbe's Hunddagis

Nu är dagen här, klockan börjar närma sig 14:00 & det är endast 3 timmar kvar på dagis innan vi stänger för julledighet, men denna gång låser jag inte dörren & säger "Hej då dagis, vi ses igen i januari"
Denna gång låser vi dörren & jag säger hej då Hubbe's Hunddagis, tack för den här tiden tillsammans.
Visst låter det hemskt & inte är det helt sant heller för vi vet ja alla att jag kommer finnas kvar i lokalerna & hålla mina kurser, jag kommer dessutom ha kvar mitt företagsnamn som numera blir Hubbes Hundkurser & som pricken över iet så kommer ju jag & Sofia att samarbeta & jobba sida vid sida för att stötta varandras verksamheter. 
Men med handen på hjärtat så känns det lite konstigt att idag lämna dagis & med det släppa allt ansvar, all kontakt, ja allt som har med dagisverksamheten att göra. 
Jag känner ingen sorg eller ånger, min enda känsla är att jag är färdig, redo att gå vidare & ta steget mot nya äventyr. 
Det har varit fyra fantastiska år & det tack vare er, företaget har växt & utvecklats något enormt, jag har utvecklats något enormt & åter igen tack vare er. 
Det har varit en resa där vi provat oss fram, allt från rutiner vid hämtning/lämning till läger & temakvällar. Vi har gästats av stora som små på dagiset & alltid med fokus på att varje individ får det den önskar (inom viss parentes) 
Som sagt, mycket har hänt & inte mist under 2018 som blev det år då hela min värld återigen skulle vändas upp & ned, ett år full med tuffa besked, händelser & beslut men inte minst ett år där jag verkligen lärt känna mig själv, mina känslor & en insikt om att vi tyvärr inte lever för alltid & hur viktigt det är att ta vara på sig själv & tiden ihop med vår nära & kära.
Jag kommer förvalta min tid på Hubbe's med största tacksamhet & känslor fyllda av glädje då jag ser hur dagisets nya föreståndare Sofia tagit sig an våra gäster med ett stort hjärta & sörjer för det som vi för fyra år sedan började bygga upp.
Min tid som dagisföreståndare är över & det är dags att tacka för mig. Vad som händer härnäst, det vet jag inte riktigt, men jag är så redo att börja fylla på min bucketlist & ta mig an nya äventyr, uppfylla nya drömmar & förverkliga mina mål.
Tusen tack allihopa, ta hand om varandra så ses vi när vi ses om inte annat här på bloggen. Vill även passa på att tacka samtliga i Hubbe's personalstyrka, både anställda som praktikanter för dessa år tillsammans.

Kram Michaela, Loke, Ymer & Diva
 

Senaste inläggen

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln