Rityta 1-s

Knarkhunden - En föreläsning om hundens läkande effekt

Pris:
300 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1761214
Typ:
Knarkhunden
Antal:
Kommentar till butiken:
Kommer snart
Efter premiären av föreläsningen ”Knarkhunden" - En föreläsning om hundens läkande effekt blev efterfrågan om ett nytt datum stort, vi har därför lagt in ytterligare en föreläsning under vintern.

Information

"Michaela, beroende" Tillsammans med mitt namn var detta det ord som presenterade & skulle definiera mig perioden efter mitt missbruk.
Jag minns det som igår, mitt första NA-möte, det var ett stort vitmålat rum med två stora fönster på vänster sida om dörren. Men hur ljust det än var kändes det som att gå in i ett totalt mörker. Längs med lokalens alla väggar stod ett 30-tal stolar utställda & jag tog snabbt plats långt in i ett hörn, där skulle jag genom att sjunka ihop försöka bli så osynlig som möjligt. Jag var ensam, omgiven av människor men ändå ensam, jag hade inte min bästa vän med mig.

Nej, ni läste inte fel, det är mig det handlar om & jag är nu redo att dela med mig av min historia, en historia om destruktiva förhållanden, död & jakten på något eller någon som alltid saknats.

Det finns ett talesätt som säger att hunden är människans bästa vän & jag kan inget annat än att hålla med & stryka under på hur sant det faktiskt är.
Jag lever idag tack vare en av mina bästa vänner. Det var en svart blandraskille med stora dumbo öron, ett välformat huvud som pyntades av två magiska ögon & rynkor i pannan som berättade att han kände av mina känslor redan innan jag själv kunde förklara dem. De två magiska ögonen kunde se rakt in i min själ & han kunde få mig att le även de mörkaste dagar, hans namn var Hubbe.

Ja det kanske låter konstigt men jag brukar säga att förut knarkade jag ihop med min hund, nu knarkar jag hund.

Jag lyckades ta mig ur ett missbruk men var långt ifrån hel, det är en del av mig som kommer påverka varenda steg, varje andetag & finnas med mig för resten av mitt liv men jag har valt att se det på ett positivt sätt.
Jag har lärt mig att älska livet & värdera mig själv på ett sätt jag aldrig gjort förut.
Jag står dagligen mot utmaningar & de demoner som spökar i mitt huvud men idag är det hanterbart.

Varmt välkomna på föreläsning om hundens läkande effekt, att leva i ett missbruk & att ta sig ur det. Att byta ett beroende mot ett annat, att våga tro på sig själv, se en framtid & våga satsa på det man vill ha, att tro på magi & att inga drömmar är för stora eller små.
Men framför allt en föreläsning som understryker hur viktiga hundarna kan vara i våra liv, om inte annat i mitt. Tack vare mina hundar vågar jag idag anta utmaningar jag aldrig tidigare kunnat drömma om & sakta men säkert har de hjälpt mig att läka, inifrån & ut.

I april 2018 förlorade jag min största förebild i kampen mot cancern, en man som förändrat hela mitt liv, min pappa, som jag fann i vuxen ålder. Det har förändrat mig, att se denna man tyna bort, att se livet rinna ur händerna på en man med en enda önskan, tid, tid att få leva, är värre än något annat jag stått inför.
Därför kommer stor del av föreläsningen även läggas på att hylla honom & tacka honom för den jag är idag & de förändringar jag står inför.

Plats: Hubbe's Hunddagis
Datum/Tid:
Pris: 300:- fika ingår)
Begränsat antal platser

Bokning är bindande & sker till hubbeshundkurser@outlook.com
Uppge namn & antal i bokningen.
Vid bokning direkt via hemsida upge kod i kassan: Fraktfri kurs

Varmt välkomna!

Vill du/ni att jag kommer roller & berättar min historia, kontakta mig på hubbeshundkurser@outlook.com